Helt apropå

Inte lika mycket som ni gör, Hanna och Amanda

23 oktober, 2015

Skärmavbild 2015-10-23 kl. 09.10.02

Jag såg på Instagram att Hanna och Amanda har tagit fram en box, Things we love, som man kan köpa. Det är typ en goodiebag. Och en goodiebag är ett hopplock av grejer som man oftast inte riktigt behöver men som ser festliga ut tillsammans. I boxen finns en tvål , en kräm, chokladkaka, en liten handduk, tidning, pocketbok, nagellack, örhängen och säkert mer ändå. Och, en massa erbjudanden som går ut på att man ska shoppa med lite rabatt.

Boxen kostar 600 spänn. Man betalar för en goodiebag (goodiebags brukar vara gratis) med grejer som man antagligen inte skulle köpt alla var för sig men som tillsammans ger ett lyxigt intryck. Bra affärsidé där, Hanna och Amanda. Kanske.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Madeleine 23 oktober, 2015 at 16:21

  Exakt vad jag tänkte när jag såg det. Sen brukar ju även sakerna i en goodiebag vara sponsrade från massa företag. Så att betala 600kr för spons? Nej tack. Man kan inte sälja allt med ett (två) kända namn.

  • Reply Linda K 23 oktober, 2015 at 22:45

   Och ändå verkar folk vara som tokiga, av kommentarer på Instagram att döma. Jag fattar inte?

 • Reply Susanne 23 oktober, 2015 at 22:00

  Tänkte precis likadant när jag såg ”erbjudandet” på insta.

  • Reply Linda K 23 oktober, 2015 at 22:47

   Märkligt att folk faller för en låda med småplock!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.