Dagens

Tisdag

25 augusti, 2015

Man vill ju inte gå helt bananas så här första dagen när man får välja från hela sin garderob. Jag börjar försiktigt med svart.

20150825

Svart top COS, svart kjol Filippa K, svarta boots Acne, sjal Burberry, magväska Louis Vuitton

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply frida 25 augusti, 2015 at 12:59

  Svart funkar alltid!

  • Reply Linda K 25 augusti, 2015 at 13:29

   jag läste i helgen att svart är det nya svarta, så japp! 😀

 • Reply I will not keep calm and you can fuck off 25 augusti, 2015 at 20:07

  Ja herregud, du kan ju inte spåra helt.

  • Reply Linda K 26 augusti, 2015 at 08:53

   linda ba kom in på kontoret i zebrarandigt och organge, alla skrek!

 • Reply Sara 26 augusti, 2015 at 07:52

  För några år sedan började jag följa några modebloggare för att hänga med i trender lite bättre och bli lite inspirerad på modefronten. Av dem är du nästan den enda som jag fortfarande följer. Antingen blev de för stora och opersonliga och började blogga om tokdyra saker eller också slutade de blogga. Har du något bra tips på någon förutom dig som kan inspirera via blogg eller instagram?

  • Reply Linda K 26 augusti, 2015 at 08:57

   vad kul att höra att höra att jag står mig 🙂 håller med om att såna bloggare man gillat antingen blir stora och helt opersonliga eller lägger av. trist. hm, jag kollar väl fortfarande de som jag hade i min gamla blogglista, plus några till. känner att jag har hittat min stil på senare år och light-inspireras mest av diverse bloggar. kolla min gamla blogg och listan där, kanske? länk finns högst upp i den här bloggen.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.