Helt apropå

Lediga dagar

19 juli, 2015

Vädret må vara si så där, men fy farao vad skönt det är att ha semester! Jag njuter från att jag vaknar och äter lång sen frukost till dess  jag dråsar i säng efter att ha betat av ett antal avsnitt av House of cards. Jäklar vad snygg hon är, Robin Wright. Har ännu inte börjat vända på dygnet, men det är säkert bara en tidsfråga.

instafrulle

Det är rätt cool att knalla ut i trädgården på morgonen och plocka på sig blåbär och smultron till frukostyoghurten!

Idag har vi varit på Ulriksdahls trädgårdscafé. Väldigt trevligt att strosa runt i växthusen och inspireras. Gott fika, även prima lunch om man är ute efter det. Jag köpte på mig en miniros som nu är omplanterad och placerad i en Hortuskruka i hallen. Fint värre. Jag tycks ha fått dille på blomster och plockar in allt möjligt från trädgården. Trivsamt att ha blomster inomhus!

instaros

 

Det är trevligt när springningen blir en daglig verksamhet, eller åtminstone varannan dag. Ikväll tog maken och jag en runda igen. Det var varmt! Sen rullade jag ut yogamattan och körde mina circuits också. Med tanke på kladdkakan på Ulriksdahls kändes det lämpligt…

Semestern rullar vidare!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.