Dagens

Torsdag

16 juli, 2015

Dagens tips, klänningen jag har på mig reas nu på &Other Stories. Finns i både svart och benvitt. Jag gillar min skarpt. Den är vadlång, först tänkte jag att jag skulle korta den lite. Men kom fram till att den är finast som den är.
20150716Svart klänning &Other Stories, svart kofta Filippa K, svarta ballerinas Vagabond

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Elin 16 juli, 2015 at 22:16

  Den är jättefin! Men typiskt nog fanns den inte kvar i min storlek, varken i vitt eller svart. Hur är den i storleken? Kan jag som har 36 ta en 34? Eller bör jag ta 38?

  • Reply Linda K 17 juli, 2015 at 07:24

   jag tog en 38:a, som är min normala storlek. tror att en storlek mindre skulle sitta ganska tight på mig. och en stor lite för löst? förr höll jag ibland på och köpte för stora eller för små storlekar för att jag så gärna ville ha plagget, men har lärt mig att det sällan blir bra då.

 • Reply Elin 23 juli, 2015 at 10:44

  Glömde svara, men – du är så klok! Jag struntade i klänningen men gick in några dagar senare, och VAD HÄNDER DÅ? Jo, de har fått påfyllning! Nu ska beställas! Tack för tips.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.