Helt apropå

24 timmar hos… er?

26 juni, 2015

Nyfotad av en riktigt duktig fotograf är jag frälst och vill tipsa om det här!

Det här är lätt! Jag kommer hem till er under en hel dag och ni får vara precis som ni är och jag fotar allt ni gör. Ni behöver inte posa eller smajla upp er – tvärtom. Ni behöver bara vara er själva. Ni gör det ni alltid gör, äter frukost, handlar, tränar fotboll, tappar tandborsten i toan, surar över att brorsan tog största glassen, läser gonattsaga och pussar gonatt på pannan. Och jag är där hela tiden, med min kamera. Jag blir en del av er familj samtidigt som jag är en fluga på väggen.

Och precis som Minna skriver: Det här blir ett minne för livet. Det blir ett minne för barnen över den korta men intensiva tid i livet  som de som vuxna sedan minns så lite ifrån. 

Kolla och inspireras!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.