Djupa tankar

6 maj, 2015

Skärmavbild 2015-05-06 kl. 21.03.16Den här modellen på sko – låt oss diskutera den. Van-dojan, från alla möjliga märken och material. På alla moderiktiga kvinnors (kanske även mäns) fötter. Utom på mina, verkar det som. Varför det då? Jo, det är något med modellen som gör det omöjligt för mig att riktigt gilla den. På andra, helt ok. På mig, icke. Hur kan jag veta det, jag har ju inte ens provat den. Nä. Jag inbillar mig att det inte ens behövs, jag vet redan vad jag tycker.

 1. Jag har sedan unga år haft stora fötter, vilket ofta resulterade i att jag valde för små storlekar och hellre nätta skor än klumpiga. Det har gått över, men känslan av att dom här ser onätta ut består.
 2. Jag gillar verkligen inte att bli för varm om fötterna sommartid. Bara tanken på skor som inte andas gör mig matt. Den här modellen ser väldigt isolerande ut. Jag ränker att jag skulle svettas massivt i dom. Och därmed få skavsår lättare.

Ikväll åkte jag förbi en kompis i all hast för att hämta upp dom här pinalerna. Kompisen hade också fått hem precis dojan på bilden. Jättefina! På henne. Men när jag tänker mig dom på mig ser jag bara en person med klumpiga skor på fötterna.

Jaha, men låt bli att skaffa en sån sko då, Linda? Ja just det. Ville bara älta en stund först. Innan jag låter bli. Finemang. Tack. Hej.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Petra 7 maj, 2015 at 09:24

  Jag kan hjälpa till att älta lite vidare. Jag har lite svart att sluta tänka pa dessa. Fast att jag inte tycker att modellen egentligen är snygg. Och fast jag inte vet hur jag skulle använda dem. När? Till vad? Och jag tänker att jag kommer att snubbla när jag använder dem. Och svettas. Men ända tänker jag, fan att jag inte köpte dem när jag hade möjlighet….

  • Reply Linda K 7 maj, 2015 at 09:31

   Klart du ska ha dom om du gillar dom! Och, har användningstillfällen såklart. Det är väl en typ vardagssko som funkar till det mesta. Är dom slutsålda?

 • Reply Pelle Husvall 7 maj, 2015 at 10:24

  Gillar inte heller riktigt den här modellen av Vans (på mig själv) men däremot så har jag ett par med snörning som jag av någon anledning tycker bättre om. De ser inte stora ut och då har jag ändå strl 48 🙂
  Just det här med att fötterna ser större ut med vissa modeller eller färger är ju något som man hela tiden tänker på när man själv har stora fötter.
  Själv undviker jag helst vita skor eftersom det tenderar se groteskt stora ut. Jag tänker på Nike Air (de där med lite halvtjock sula) i vitt. Provade ett par såna i vitt men fy tusan! De såg ut att vara typ strl 55. Valde ett par svarta med vit sula istället.

  • Reply Linda K 7 maj, 2015 at 13:21

   samtidigt är det ju så snyggt med vita sneakers. jag slog till på ett par stan smith i herrstorlek härom sistens 😀

   • Reply Pelle Husvall 7 maj, 2015 at 13:38

    Jo, det är ju det. Har i alla fall ett par klassiska Converse Chucks i vitt.

    • Reply Linda K 7 maj, 2015 at 13:50

     bejaka dina fötter! 😀

 • Reply Petra 7 maj, 2015 at 10:44

  De finns inte där jag bor. Och kan inte köpas pa nätet heller där jag bor (crazy I know).
  Men jag är inte övertygad om de är snygga och vet inte när jag ska använda dem sa det gör inget. Men sa tänker jag shorts, bruna ben…. Ska till Stockholm om nagon vecka, far väl se om de finns kvar da…. Rafflande;)
  ps tänker även till vita lite korta jeans

  • Reply Linda K 7 maj, 2015 at 13:21

   för du bor inte i sverige eller? från nätet kan du väl köpa annars? håller tummarna för dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.