Helt apropå

Bokat och klart

5 maj, 2015

Jag fick flow igår och bokade ett och annat.

  • Äntligen! En kväll i juni kommer Minna hem till oss och fotar barnen. Om ni inte redan visste det kan jag upplysa om att hon är en magisk (oups jag använde det förbjudna ordet, men jag gjorde det med glimten i ögat) fotograf som tar de allra finaste vardagsbilderna. Hon fotade Tilde för några år sedan och nu är det hög tid igen. In och kolla Minnas hemsida för inspiration och information!
  • Äntligen! Om några veckor har jag tid för ansiktsbehandling. Det är ju ljuvligt att ligga inbäddad i varmt täcke med pingplongmusik och få ansiktet ompysslat, så jag har avlagt ett löfte till mig själv att så ska ske fyra gånger om året.
lockar

Dottern fotad av Minna för tre år sedan <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.