Dagens

Dagens

30 april, 2015

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med Dagens här i nya bloggen. Man kan ju skåda den i Flickr (länk höst upp i bloggen) och så slänger jag in en bild här då och då. Herregud, jag är ju en vuxen människa, springa och fota sig själv i tid och otid (som vissa på jobbet skulle oja sig). Vi får se. Men nu är bloggen ung och jag med den. En dagens, alltså.

20150430

Svart finstickad långärmad tröja Tiger, jeans Acne, svart skinnjacka Zara, svarta mockastövletter Vagabond

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tove 1 maj, 2015 at 12:36

    Härligt! Så fin nya bloggsidan är. Jag har hängt med nästan sedan starten, och ser fram emot att hänga med i 10 år till. Minst! 🙂 Kul och inspirerande. Skrattar ofta högt när jag läser dina inlägg. Sådär, kommenterar sällan, men nu fick jag det sagt. Heja dig!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.