Old-ish but stylish Tips

Hello Moto! Nej, Mantle!

22 november, 2022

Ok rubriken var ett försök från mig att vara rolig, men det begriper bara personer födda på 1900-talet. Vad jag tänkte förmedla är en kortfattad recension av hypade märket Mantle, som jag har testat. Inte testat som i här-får-du- gratis som många influensers utan fallit för all reklam, köpt och provat.

Jag köpte The rich cream, för att jag behöver en riktig feting under vinterhalvåret. Har tidigare haft Dermalogicas Rich repair. Gillat mycket men den är dyr och förpackningen är knäpp på så sätt att det inte går att komma åt det sista. Plötsligt kommer det inte mer, det är omöjligt att komma in i burken och jag är övertygad om att det smörja kvar. Så jag tänkte testa ett alternativ.

Och The rich cream är en riktig feting, let me tell ya. Känns ljuvlig att smörj in sig med. Går in i huden utan att kännas kladdig samtidigt som jag känner mig mjuk och go som en barnrumpa. Inbillar mig en viss lyster också. Men. Den kan eventuellt vara på gränsen till för fet för mig. Jag tenderar att få en liten finne här och där morgonen efter användning. Inga jätteacne, men någon liten plita liksom. Det besvärar mig inte så mycket, men jag nöjer mig med att smörja en gång per dag. Eller snarare kväll.

Gillar krämen och kör på.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.