Inspiration Nytt Style by LindaK Tips

Ett par rediga jeansbyxor!

27 augusti, 2020

Vad jag har gjort? Skapat mig ett par nya jeans. Varför? Jo jag blev inspirerad av alla coola unga tjejer som går runt i snyggt sittande baggy jeans. Som typ är för stora men som sitter som en smäck ändå. Ni fattar?

Även inspirerad av snygga Jonna Bergh investerade jag i ett par jeans från Gina Tricot. Modell Idun. 100 procent bomull. Gick upp en storlek mot vad jag normalt skulle ha. Dom kändes väldigt stora vid första test och jag tänkte returnera. Men så provade jag lite till och kom fram till att det är ju just så stora jag vill att dom ska vara.

Lånade bilder från Instagram på Jonna.

Det blev till att klippa i jeansen såklart. Ville dessutom ha råa kanter nertill så det var inget problem. Sen gäller det ju att hitta rätt längd. Jag vill kunna ha skärp (brallorna åker upp lite) och utan (brallorna åker ner lite). Jag vill kunna ha jeansen med ballerinas, sneakers och till klackar. Allt ska funka. Hittade slutligen rätt och satt saxen i braxen.

Upp i storlek – schysst baggy.
Klipp klipp.
Ser ni? Dom är liksom baggy all over!
Med skärp. Still baggy.
Baggy bak.

Jag vet inte om jag vågar ha dom på jobbet. Säkert en och annan som skulle rynka på näsan åt hålen. Men hemma hoppas jag slita ordentligt på dessa enorma härliga brallor!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.