Helt apropå

The search for the beige vida byxan

1 juni, 2017

Jag har väl tjatat om den perfekta beiga vida brallan tröttsamt länge nu. Och fortsätter eventuellt. För det är väl märkligt hur omöjligt det ska vara att hitta rätt. Tro inte att jag inte försökt. Jag har provat. Och provat. Provat och åter provat. Utan resultat. Allt jag begär är en beige. vid. byxa. Please?

Inte ens Dagmar levererar till belåtenhet.

 

Du kanske också gillar...

4 kommentarer

 • Svara Pernilla/I will not keep calm 2 juni, 2017 at 16:30

  Dafaq?!?

  • Svara Linda K 2 juni, 2017 at 18:04

   dafuq? är det typ träningskläder? eller svär du? 😀

 • Svara Pernilla/I will not keep calm 3 juni, 2017 at 08:56

  haha, mitt nya favvouttryck – dafaq! Jag svär. Kan tyvärr inte hjälpa dig med brallorna <3

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.