Angående smörgåstårta: skulle ni göra själva tårtan kvällen innan och pynta på morgonen, eller gå upp i ottan och göra allt samma dag? Är rädd att det geggar till sig lite väl mycket om det får stå över natt?
Angående smörgåstårta: skulle ni göra själva tårtan kvällen innan och pynta på morgonen, eller gå upp i ottan och göra allt samma dag? Är rädd att det geggar till sig lite väl mycket om det får stå över natt?
4 Comments
Nu är det mycket länge sedan jag gjorde smörgåstårta men skulle absolut satsa på dagen innan. Det är ju lite grejen att de behöver gotta ihop sig för att bli riktigt bra! Ambitiöst projekt hur som helst 🙂
hm, tänker att den nästan får gotta sig lite väl länge? jag lutar ändå att gå upp arla… 🙂
Smörgåstårta SKA göras dagen INNAN, och garneras dagen EFTER. Punkt.
Så gör både proffsen och amatörerna, som jag känner till…
Eller så gör man som man vill…
men gissa, nu klev jag upp vid 6 och slängde ihop den, och den blev kalasgod! 😀