1
Old-ish but stylish

17 september

17 september, 2021

Jag är så nöjd med den här kraginvesteringen. Underbar att ha på sig inne på kalla jobbet. Snygg till allt möjligt. På väg till jobbet hade jag den ovanpå skinnjackan, på vägen hem under. Ett funktionsplagg va?

Dagens

Fredag

17 september, 2021

Den enda egentliga anledningen till att jag är på plats på jobbet idag och inte jobbar hemma är att jag skulle fota en forskare. Nu på morgonen mailar han och säger att han har andra planer, kan vi ta det en annan dag? Nu säger jag det bara: pucko. Respekt för andras tid much?

För övrigt, är beige och svart min stora kombo-favvo?

Svart långärmad top Rodebjer, svarta byxor Filippa K, beige krage Arket, svarta loafers H&M
Old-ish but stylish

16 september

16 september, 2021

Kan detta vara en av höstens/vinterns favoritbyxor? Typ stretchiga tightsbyxor med ”flatlock seams” fram och bak. Dragkedja fram nertill. Så sköna. En bra dag ser jag snudd på slank ut i dom. Perfekta att stoppa i stövlar när den tiden kommer. En grej jag fick göra var att sätta i ett brett resår i midjan eftersom dom ville åka ner annars. Nu sitter dom pööör-fekt.

Och dom luddiga Acne-bootsen? Mjauuu.

Dagens

Torsdag

16 september, 2021

I morse träffade jag en kollega som jag jag inte sett på ett och ett halvt år. Och inte hon mig, uppenbarligen, för hon utbrast: Har du klippt dig?

Eh, nej jag har längre hår än jag haft på flera år, ju. Hon var övertygad om att jag hade långt hår sist vi sågs. och godtog inte helt mina protester. Låt oss konstatera att man blir förvirrad av att sitta hemma!

Beige polo Pierre Robert, svara byxor Rodebjer, svarta boots Acne, leosjal Beck Söndergaard
Old-ish but stylish

15 september

15 september, 2021

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Men man kan ju returnera med kärlek. Till exempel älskar Fedra själva kartongen. Det kan ha blivit lite klo på den.

Dagens

Onsdag

15 september, 2021

Hemma-jobb-mysklädd-hej-hopp!

Militärgrön jumpsuit Filippa K, grå långärmad ulltop &Other Stories
Old-ish but stylish

14 september

14 september, 2021

Nästan två veckor kvar och jag känner mig som en risbuske. Nä visst, jag går inte omkring med luggen så här men det har gått rekordmånga veckor sedan senaste klippningen. Jag rakade ju i princip nacken och har håret har känts kort länge. Men nu så. Längtas det ordentligt.