0
Dagens

Lördag

19 juni, 2021

Varma dag! Förutom hårmankemang kollade vi bikini till dottern. Hittade inget på stan, det slutade istället med att hon rotade runt bland mina gamla gömmor. Och ja, jag är som synes rosa i håret nu för tiden.

Ljusbeige linne H&M, blå byxor Rodebjer, svarta ballerinas Vagabond, väska Mulberry/Acne
Old-ish but stylish

19 juni

19 juni, 2021

Dottern hängde med till frisören. Egentligen ville hon färga håret lila men det hanns inte med, så hon klippte sig bara. Som en k-pop-idol. Jag blekte slingor, klippte riktigt kort bak och fägade… rosa! Som en k-pop-idol, antar jag.

Old-ish but stylish

18 juni

18 juni, 2021

Ja, detta är väl vad jag har gått och sett fram emot under eftermiddagen. Ett glas iskallt bubbel, lika kallt bubbelvatten och bågar i utesoffan på altanen hemma efter jobbet. Fick en värmechock när jag kom hem och ut. Hoppade genast i short och linne, vattnade törstiga växter i trädgården, planterade om ett litet träd, och sen. Belöningen.

Dagens

Fredag

18 juni, 2021

Välkommen helgen. Jag vet att du kommer att gå fort men jag ämnar njuta varje minut. Ska bara jobba undan lite här…

Mönstrad sidenblus Rodebjer, svarta byxor Acne, svarta mockaskor &Other Stories
Old-ish but stylish

17 juni

17 juni, 2021

Mitt i träningen ringde sonen och undrade om vi inte skulle åka till bryggan och ta ett dopp. Första tanken: gud jag orkar inte, har jobbat, veckohandlat mat på väg hem , lagat mat, kastat mig iväg till Friskis. Andra tanken: lägg av, det blir jätteskönt, och mysigt att hänga med sonen. Så jag skyndade på sista övningarna och kastade mig hem.

Det var friskt. Och jätteskönt. Passade också på att inviga brun bikini. Vem hade trott?

Dagens

Torsdag

17 juni, 2021

Hej hopp. Kan ni fatta att det är mer än mitten av juni? Panik, nu går sommaren så där fort igen. Inte glömma njuta, ok?

Svart skjortklänning Rodebjer, svarta klackar &Other Stories
Dagens

Onsdag

16 juni, 2021

Man får älska muggen på Münchenbryggeriet ändå. Grönt och skönt. Nu håller vi tummarna för att corona stillar sig så att det går att ställa till festligheter i framtiden.

Beige top H&M, beige byxor Hope, svarta sandaler Arket. svart väska Bukvy