Helt apropå

Ok, hösten?

10 oktober, 2023

Man tror kanske att man inte gillar hösten. Att det blir mörkt, kallt och blåsigt (för det blir det). Men så upptäcker man att man nog ändå är liiite förtjust. I att dra på sig en trench eller skepparkavaj över ulltröja. Strumpor i ballerinas funkar! Man nattar cykeln för i år och tar bussen till jobbet. Vilket medför en köpekaffe vid hållplatsen om man hinner med. Man letar efter ett par sneakers och upptäcker att dottern har tagit dom. Finner det därmed ok att köpa sig ett nytt par. Man blir trött orimligt tidigt på kvällen och tror att det är ok att gå och lägga sig vid 9. Med förevändningen att man ska läsa en timme eller så. Sammantaget: det är bara att gilla läget och det kan vara rätt mysigt ju.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply hedgehogsara 10 oktober, 2023 at 19:47

    Jag börjar tänka på att gå och lägga mig när klockan är sju… Pyjamas, duntäcke, god bok – finns ju inget bättre just nu 🙂

  • Reply Marianne 11 oktober, 2023 at 10:34

    Precis så känner jag också inför hösten 🍂🍁

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.