Djupa tankar Inspiration

Ang. håret

24 maj, 2023

En person på jobbet som jag känt länge men som för det mesta jobbar på annan ort knallade bara förbi mig i morse. Lite senare kom hen fram och sa Men förlåt, jag kände inte igen dig förut! Du har ju fått så långt hår!

Och ja, visst växer det. Kanske inte i rasande fart, men till och med jag själv kan ibland reflektera över vilken skillnad det är bara ett halvår tillbaka. Det har gått mycket lättare än vad jag föreställt mig. Visst, känner mig inte alltid jättesnygg och tidvis utan ordentlig frisyr. Men det funkar. Jag vet inte riktigt vart jag är på väg hårmässigt, men just nu är planen att luggen ska bli längre och att håret i nacken inte blir så mycket längre. Att längderna möts.

Bara att harva på och gå till frissan lite mer sällan.

Inspiration just nu. Janen Aunan på Instagram. Fast hennes hår är mycket fluffigare än mitt. Och blondare. Hm…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.