Tips

Svenska strumpor

22 april, 2023

Alla som är kvinna och har kjol eller klänning även ej sommartid känner till fanskapet strumpbyxa. De där tingestarna som åker ner i grenen om man inte har trosor utanpå, som får maskor efter en förmiddags användning och allsköns skit.

Så hör upp! Jag har blivit strumpbyx-religiös, och min gud heter Swedish Stockings. I höstas köpte jag ett par strumpbyxor vid namn Olivia 60 denim. Följde noga anvisningarna och måtten, skulle inte ha large trots ganska långa ben och erfarenhet av att benen aldrig räcker till på andra strumpbyxor. Nej medium skulle det vara.

Om jag har fått ett ovanligt perfekt par är jag evigt tacksam, för jag har använt dessa sedan hösten och fram till nu. Inte en maska! Och dom sitter som en sabla smäck, vägrar att åka ner. Jag tror nästan inte att det är sant, men sanna mina ord.

Sen ska jag erkänna att jag köpt knästrumpor från samma märke som inte alls höll särskilt länge, men det berodde nog på sten i skon.

Tips från kvinna til kvinna helt enkelt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marie 22 april, 2023 at 18:24

  Och jag lagar mina knästrumpor från Swedish stockings och sen fungerar de forever and ever. Samma lika med strumpbyxorna. Har nog haft mitt äldsta par sen de startade

 • Reply Marlin 23 april, 2023 at 09:18

  Hur ofta brukar du tvätta dina strumpbyxor?

  • Reply Linda K 23 april, 2023 at 18:45

   Inte så ofta, om de börjar lukta otrevligt åker de i tvätten.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.