Dagens

Pass

20 april, 2023

Längtar efter bara ben, men se där är jag inte än. Dels för kallt, dels för blek. Doves härliga smörja är förvisso på men inte ens det är någon mirakelkur. Det är som det är. Annat jag klurar på är hur det ska bli att gå på skivstång intervall-pass ikväll när jag redan har skaplig träningsvärk sedan plaza styrke-passet i måndags.

Långärmad top COS, skinnklänning Arket, loafers Hope, sjal Rodebjer

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marlin jakobsson 22 april, 2023 at 00:34

  Vilken märke och denier är din strumpbyxor ?

  • Reply Linda K 22 april, 2023 at 17:24

   nu känner jag att jag måste göra ett inlägg om dessa strumpbyxor, men snabbt till dig: Swedish stockings modell Olivia som är 60 den. jag våga rsäga världens bästa och mest hållbara strumpbyxa ever!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.