Djupa tankar

Packning och konsumtionsångest

17 april, 2023

I helgen hade tjejerna och jag planeringsdejt. Inför vår Amsterdamresa om mindre än två veckor! Allt från vad vi vill göra på plats till vilka skor som ska med avhandlades. Igår fick jag, som väntat, feeling och började plocka fram plagg för att testa vad som funkar att kombinera, för varmt respektive svalare väder, med mera. Vi reser med handbagage endast och ska vara borta fyra dagar inklusive res.

Jeansen ska med men dom har jag på mig just idag.

I övrigt har jag lite allmän ångest över konsumtion och att ha för mycket hemma. Har läst Spark joy av Marie Kondo och Skavank av Isabelle McAllister. Det är lättare sagt än gjort men jag vill verkligen hålla nere, ta vara på det jag har och minska konsumtion. Rensa och hålla ordning är jag duktig på, men det känns som att det alltid finns mer. Evigt pågående projekt?

Några budord.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 19 april, 2023 at 11:14

  Kan tipsa om att äta hos ”en local”. Vi åt hemma hos Martine en tidigare husockupant som gav oss en fantastisk kväll: https://www.eatwith.com/events/29072?date=2023-05-19&seats=2

  • Reply Linda K 20 april, 2023 at 07:54

   Låter kul, tack för tips!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.