Film och teater Tips

Förhörsrummet goes teater

6 april, 2023

Just ja, ett tips om du som jag lyssnar på podden Förhörsrummet. Det är en programserie som återskapar polisförhör från autentiska fall. Förhören är hämtade från förundersökningar, ordagrant återgivna och gestaltade av skådespelare. I höst blir Förhörsrummet – Lasermannen teater på Cirkus i Stockholm. Så här:

En true crime- föreställning från skaparna av Förhörsrummet om ett av Sveriges mest kända rättsfall. Med Joel Spira i rollen som Lasermannen. För första gången dramatiseras de autentiska polisförhören med John Ausonius. Vem är Ausonius och vad driver honom att försätta ett helt land i skräck under början av 1990-talet? Publiken får följa polisens arbete med att utreda John Ausonius attentat.

Låter mycket bra tycker jag. Har bokat två biljetter. Får se vem jag får med mig. Sugen? Mer information och biljetter här.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.