Dagens

Problem proschlem

22 februari, 2023

Jag tänker att man får vara glad för mindre bekymmer och bara försöka hantera dem. Så slipper man förhoppningsvis de stora som knappt går att göra något av. Vilka visdomsord en onsdag, men så är det. Över och ut!

Kritstrecksrandigt set H&M, scarf Heijne, klackar &Other Stories

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marianne 22 februari, 2023 at 18:37

  Detta set är ju bara så snyggt!

  • Reply Linda K 23 februari, 2023 at 12:08

   jag instämmer. vet inte hur många år jag haft det och det bara fortsätter att funka. hurra!

 • Reply Marianne 22 februari, 2023 at 18:38

  Och fina visdomsord.Jag brukar säga att det som går att åtgärda vanligtvis inte är ett problem..

 • Reply Sara 23 februari, 2023 at 11:38

  En helt annan fråga. Vad tycker du om din Bukvy midi curie nu när du haft den ett tag? Jag funderar lite på att köpa den som en jobbväska men är lite osäker på om den är så bekväm att bära en dator i? Är väskan tung i sig?
  Det känns också som att den skulle kunna funka för helgutflykter när man kanske vill få plats med en vattenflaska och en extratröja. Men känns den för stor då?

  • Reply Linda K 23 februari, 2023 at 12:06

   Nu ska du få höra! Jag köpte först Bo Bardi, ryggsäcken. Kom inte helt överens med den och bytte till en midi Curie. Älskade, använde mycket. Den rymmer massor utom att kännas enorm, är lätt i sig själv och funkar ju alldeles ypperligt som ryggsäck vilket jag gillar. Dator går i men beroende på storlek kommer den att sticka upp och inte vara skyddad mot väder och vind. Men så började jag längta tillbaka till Bo Bardi, och det föll det sig att jag bytte med en tjej och nu åter har Bo Bardi. ÄLSKAR den nu! Använder den i princip bara som ryggsäck, varje dag till jobbet. Det jag gillar med den som jag kunde sakna med Curie är att den är mer rak och formad. Den har ett datorfack. Curie är ju mer som en stor påse, där mina matlådor tenderade att inte alltid stå upprätt. Sammanfattningsvis, jag älskar båda 🙂

   • Reply Sara 23 februari, 2023 at 13:04

    Jag är usel på att ta med matlådor och har en ganska liten jobbdator så midi curie kanske ändå funkar? Maxi ser gigantisk ut på bilderna. Bo bardi ser lite snyggare ut som ryggsäck och det verkar ganska praktiskt att kunna stänga till den lite mer. Samtidigt gillar jag att curie kan bli en shopper också eftersom jag lite saknar en sådan väska nu. Den känns som en bra semesterväska. De har ju 20% just nu och jag har fått bonus från jobbet så det känns som det är dags att slå till på en nu. Just nu släpar jag runt på en gigantisk Sandqvist ryggsäck som var jättebra när jag ofta övernattade en natt med jobbet men som numera oftast är för stor.

    • Reply Linda K 23 februari, 2023 at 13:30

     då tror jag midi curie är din väska! håller med om att maxin ser gigantisk ut! jag säger: go for midi 🙂 trevligt med rabatten också.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.