Dagens

Hjärta er då!

14 februari, 2023

Jag jobbar hemma men klär mig ändå som brukligt är i rosa Alla hjärtans dag till ära. Den är blusen från Stine Goya är en jäkla PRALIN som jag borde ha på mig oftare. Ha det riktigt kärleksfullt och härligt idag, kära läsare. Själv ska jag på lunchen gå och komplettera lite inför middagen ikväll. Jag skrev fish´n chips på veckomenyn, veckohandlade men glömde att köpa både fishen och chipsen. Kom bara hem med sås… hur är det egentligen beställt där uppe?

Blus Stine Goya, jeans Levi´s

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 15 februari, 2023 at 07:40

  Sådär stylish är jag då inte när jag jobbar hemma! En pralin verkligen, jättefin!

  • Reply Linda K 15 februari, 2023 at 07:45

   Tack! Äh jag gjorde mig till lite på grund av alla hjärtans. Annars är det mjukare och softare som gäller för mig också 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.