Dagens Helt apropå

Och muffen mår bra?

8 februari, 2023

Jobbar hemma. Ser väl ut nåt sånt här. Lite ful lite snygg. Mest bekväm. Det var ett himla fläng i morse. Fick precis in katten innan jag skulle skjutsa dottern till skolan och sen vidare till gynekologen. Världens köer på den korta sträckan, jag är inte van att köra bil vid 8-tiden. Men vi hann. Min gynekolog är till åren, snäll, sträng, bestämd, rolig och märklig. Hon går i pension om ett år och jag vet inte vad det ska bli av mig och mitt underliv då?

Ingen idé att grubbla på det nu. Ska jobba undan den här dagen och gå på spinning ikväll. För att sen vänta uppe tills dottern kommer hem från konsert.

Kashmirtröja H&M, jeans Toteme, sjal Mulberry, tofflor Shepherd

Jag skrev först fel så det stod Mulberrt, vilket renderade mig själv stort nöje. Tihi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.