Helt apropå

Kall- och fulmåndag

23 januari, 2023

Usch och burr vad kallt det är både ute och inne idag. Sitter hemma (iklädd mjukiskläder på grund av ledde lunchpass och orkade inte klä på mig ordentligt varken före eller efter) invirad i filt och tofflor. Tur att ni inte ser mig! Längtar nu förtvivlat efter min frisör som jag träffar i helgen. Saxar ska involveras i mötet.

I morgon ska jag till jobbet. Då kommer jag att vara snyggare. Hej hopp.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 24 januari, 2023 at 16:00

  Jag har köpt en filtliknande poncho (ny fast från Sellpy) och känner mig lite som ett geni. Oerhört gosigt att svepa in mig i på det lite svala hemmakontoret när jag redan har en tjock tröja på mig och ändå känner mig lite frusen.
  I princip skulle jag kunna använda en filt men det känns inte riktigt lika bra. En poncho är ändå ett klädesplagg.

  • Reply Linda K 24 januari, 2023 at 19:23

   ja, ponchon är ju ultimat! jag har ett par gossiga varma som används flitigt. heja ponchon!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.