Dagens Helt apropå Old-ish but stylish

Tidernas lugnaste (och mysigaste) afton

1 januari, 2023

Dottern tyckte eventuellt tempot hemma igår kväll var i lugnaste laget, men för hennes föräldrar passade det alldeles utmärkt. Efter familjebowling (eh jag VANN första omgången med strikar till höger och vänster, sen blev jag trött och inte lika bra…) skjutsade jag sonen till kompisar, och vi som var kvar åt middag (bulgogi!). Spelade sen TP och det var en upplevelse i sig. Frågorna har inte åldrats väl, men vi hade rätt kul och Tilde vann. Gick ut en stund och tittade på fyrverkerier vid tolvslaget (inget som roar mig särskilt, skulle lika gärna kunna sitta inomhus och skåla men vad gör man inte för sina kära) och sen höll jag mig väl vaken en knapp timme till. Sonen ramlade in vid 3-tiden. Katten ville ut vid 7. Och nu har jag en hel ledig dag framför mig när jag inte behöver göra någonting. Bra start på 2023. Gott nytt år på er!

En dagens vid extremt skitig spegel i bowlinghallen.
Favoriter på Instagram 2022. Överst till vänster är en film när det snöar på min 50-årsdag.

Jag körde chic yet cosy outfit på kvällen, men svart linne, svarta vida byxor och min fina kimono. Glömde fota. Vid tolvslaget åkte dotterns mössa på.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.