Dagens

Tid för pompom

15 december, 2022

För mååånga år sedan skaffade min kusin och jag oss likadana sjalar. Ulliga svarta med bollar som man kan vira flera varv om halsen. Märket heter Alice&Sons, tror inte att det finns kvar. Sjalen är riktigt varm och go och jag har haft den kvar i halsdukslådan under alla år. Jag har dock glömt bort den litegrann. Tills igår när kusin vitamin hade sin på sig! Så fin. Jag blev genast inspirerad (som så ofta av just den kussen) och letade fram min. Och, tadaaaa!

Ulltröja Arket, skinnbyxor H&M, sjal Alice&Sons, stövletter Vagabond

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 15 december, 2022 at 14:57

  Jag har en likadan, inspirerad av dig !

 • Reply Cissi 15 december, 2022 at 16:01

  Den minns jag!

  • Reply Linda K 15 december, 2022 at 21:10

   en liten klassiker 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.