Dagens

Hej från mej

16 november, 2022

Jag for in till stan för att få ett födelsemärke kollat. Eller, det är inte ett födelsemärke men något liknande. Jag kom dit för tidigt men fick komma in nästan på en gång. Läkaren tittade på märket, sa Det är inget farligt, men vi tar bort den och skickar den på analys. Så tog det två minuter och på den tiden hade jag fått bedövning och hon hade skrapat bort märket och satt på ett plåster. När jag sen frågade om en annan ”krämpa” tittade hon och skrev ut en salva.

Jag sa till henne att om det hade funnits såna där sur-till-glad-smiley-knappar hade jag tryckt på den gladaste gubben flera gånger. Så fin och snabb service!

I glädjerus gick jag in i ett provrum, som ni ser.

Linneblus KLco, jeans Rodebjer, rock COS, sneakers New Balance, väska RSVP

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.