0
Djupa tankar

PK much?

20 oktober, 2022

Igår när jag åkte tunnelbanan hem satt jag mittemot en kvinna, typ i min ålder. Hon hade en mjölktetra i ena handen som hon regelbundet halsade direkt ur. Andra handen grävde i en kasse och fiskade upp chokladfingrar som hon förnöjt mumsade på. Samtidigt som hon pratade i telefon med någon.

Det var inte direkt äckligt (som för ett par veckor sedan när en person satt och klippte naglarna i t-banan), snarare märkligt. Hon såg ut att njuta i fulla drag och det var ju bra för henne. Men halsa mjölk? Klart skumt.

Eller?

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anki 20 oktober, 2022 at 22:52

    Både fascinerande och äckligt på samma gång.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.