Djupa tankar

Leve butikspersonalen

14 oktober, 2022

Jag vet inte om det är jag som saaakta men säkert är på väg in i ålderdomen, men jag är liksom ofta vilsen i matbutiker. Hittar inte det jag söker. Igår när jag veckohandlade (eventuellt en smula febrig, men ändå) fick jag lov att fråga personal om var varor fanns inte mindre än tre gånger. Och dom är så hjälpsamma! Envisas med att följa med hela vägen fast jag säger Peka mig bara i rätt riktning. Slår upp varor jag frågar efter i det där erbjudandebladet och har sig. Service, fasiken (till skillnad från ett visst svenskt dagblad…).

Några varor var slut, så jag gick förbi en butik på väg till jobbet i morse för att se om de fanns. Samma där, jag fick fråga. Och dom var vänliga. En kvinna ropade till och med efter mig Gick det bra?

Tack butikspersonalen på ICA för att ni tar så bra hand om mig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.