0
Helt apropå

Vaccinerad

13 oktober, 2022

Igår fick jag den första dosen vaccin mot bältros. Nästa dos om två månader. Det svider lite i plånboken men jag tycker det verkar värt det med tanke på alla skräckhistorier jag hört om folk som fått bältros i ansiktet. Inga trevliga historier. Så nu kommer jag att ha ett 90-procentigt skydd.

Några få får feber efter vaccinet, berättade sköterskan. Det visade sig att jag är en av dessa få. Som en liten influensa har det känts idag. Febrig, ont i kroppen och allmänt ruggig. Jobbat hemma och tagit sovpauser mellan möten. Nu på kvällskvisten känns det bättre, hoppas det var en en-dagarsgrej.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply sara 14 oktober, 2022 at 10:21

  Jag önskar jag hade hunnit vaccinera mig – fick ju bältros i februari -21 och helvetes vad det inte var roligt. Dessutom väckte bältrosen en sovande ledgångsreumatism som jag nu får leva med resten av livet. Skulle rekommendera alla att vaccinera sig mot bältros.

  • Reply Linda K 14 oktober, 2022 at 10:26

   ånej stackare! vilket elände. jag hoppas det finns något sätt att få lindring i allafall <3

 • Reply Petra 14 oktober, 2022 at 14:00

  Säg til om du vill att jag skickar en bild pa min äldstas ansikte när hon hade bältros förra aret. Fruktansvärt, är det enda ordet som passar. Sa bra gjort 🙂

  • Reply Linda K 14 oktober, 2022 at 15:25

   Men oj, stackars. Har det blivit bättre? Håller tummarna för det <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.