Dagens

Sundare kan ingen vara

11 oktober, 2022

Mitt sunda liv? Jo tack, jag härjar på. Inget snask eller fikabröd. Alls. Lagom stora portioner och mer grönsaker, inget omtag även om det är gott. Vin på helgerna, absolut, men det är väl min enda synd då. Jag har hållit på någon månad drygt. Vet inte om jag märker någon skillnad, så det är väl bara att fortsätta. Har kommit in i den lunken nu och har inga större problem att avstå. Det blir tydligt hur mycket bulle/tårta/godsaker det ofta bjuds på på jobbet. Senast igår tackade jag nej till vad som såg ut att vara en underbar cheesecake med chokladbotten. Alltid någon som försöker med Men ta bara en liten bit?

Vad jag vill uppnå? Att plagg sitter bekvämt i den storlek jag brukar ha. Att inte känna mig plufsig, vilket nästan alltid är fallet efter en god sommar. Slank känns skönare!

Sidenblus med knyt Em´s Seconhand, byxor Filippa K, boots Kat Maconie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.