Nytt Style by LindaK

Dojornas doja

5 september, 2022

Coola! Galna! Fula! Ja på alla påståenden, skulle jag säga. Dessa klackar från Eytys. Hur jag först förfasades över dessa kolosser. Sedan långsamt började tycka att jo men jag men de är ju rätt häftiga ändå. För att slutligen bli besatt. Och när man blir besatt, då ser man dem överallt på alla eller hur!?

När jag landat i att de är mer härliga än vidunderliga undrade jag ändå över bekvämligheten. Dyra klackar måste ju funka att gå i. DM:ade skamlöst folk på Instagram för att få veta. Fick till svar ett unisont DET ÄR DE SKÖNASTE SKOR JAG HAR, OCH JAG KAN INTE ENS GÅ I KLACKAR!

Så då hade jag just inget val. Skor fick det bli, och jag sällar mig till hyllningskören. Hade dem för första gången i fredags när jag skulle på middag. Stoppade för säkerhets skull ner ett par ballerinas i väskan om skavsår skulle uppstå. Behövdes icke, det var som att gå på bomull.

Nu går vi mot kallare tider, men jag tänker att jag kan knalla runt i dem inne på jobbet ett tag till. Och sen sen se fram emot vår igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.