Helt apropå

Små och stora projekt

25 augusti, 2022

Visst känner man att man vill ta tag i saker och ting nu när sommaren glider över i höst? Få ordning och reda på allt möjligt. Rensa och strukturera både i det stora och det lilla. Sån är jag i alla fall. Det händer en hel del både hemmavid och på jobbfronten i höst, och förändring är alltid spännande och ofta givande.

På jobbet har det kommit och kommer att komma nya chefer och kollegor och det leder ju per automatik till förändrade arbetssätt. Positivt! Trist att harva runt på samma sätt år ut och år in.

Hemma ska vi äntligen renovera upp den lilla stugan som står på tomten bakom huset. Tanken är att sonen ska flytta in där. Vilket leder till att det blir ett ledigt rum i storhuset! Dottern tar sonens gamla rum, maken flyttar upp sitt arbetsrum till dotterns rum och vips får vi ett litet rum som bibliotek/läshörna. Ni förstår att det finns att göra.

Ett personligt litet projekt jag började ägna mig åt igår är: sluta missbruka läppe. Alltså läppbalsam. Jag har alltid varit ganska svår på den produkten, och sen mitt tandkaos har det gått över styr. Jag har lypsylat mig konstant och odlat ett beroende. Inte bra. Så igår bestämde jag mig för att nu får det VARA NOG. Och det är det. Än så länge. Tror att det mycket är en vanesak. Visst kan jag använda läppe once in a while, men inte 50 gånger om dagen. Avvänjning pågår.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.