Dagens

Tisdag

7 juni, 2022

-Har du inga byxor på dig? frågade en nyvaken dotter i morse när hon kom upp. Jodå, jag har min nakenbralla på mig tydligen.

På lunchen fick jag andra visdomstanden bortopererad. Är fortfarande bedövad, och ser inte jättemycket fram emot det jag vet komma skall. Värktabletter en masse. Och ändå ganska ont. Men SEN blir det bra, hurra. Har bara ett tandläkarbesök till inbokat innan midsommar. Då är planen att jag ska få en ny framtand. Hurra igen.

Förresten, när köpte jag senast ett plagg på Kappahl? Minns icke om det någonsin skett. Men när jag såg Linda i sitt set kunde jag inte motstå. Nöje mig med blusen eftersom jag har typ likadana linnebrallor redan. Härligt!

Linneblus Kappahl, jeans Rodebjer

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaP 8 juni, 2022 at 13:46

  Alltså, ändå ståndaktigt med alla tandläkarbesöken. Heja dig!

  • Reply Linda K 8 juni, 2022 at 14:23

   tack! har inte så mycket val, och det blir bra till slut 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.