Old-ish but stylish Style by LindaK Tips

Jag har upptäckt ReRobe – har ni?

12 maj, 2022

Det poppar ju upp roliga second hand-butiker till höger och vänster nu för tiden. Kul! Jag har ganska nyligen upptäckt ReRobe, som är både en digital och fysisk butik med roliga märken. Finns en hel del fint, men jag tror man får vara rätt snabb för plaggen säljs rätt snabbt. Idag trillade jag över den här patchwork-skjortan från Comme Des Garcons (har en ”asisan crush” vad gäller mode vågar jag påstå) och fick puls.

Come here, Comme!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply AnnaP 12 maj, 2022 at 15:45

  Grattis! Och tack för tipset!

  • Reply Linda K 12 maj, 2022 at 15:45

   tack! ja vad kul, in och kika 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.