Old-ish but stylish Style by LindaK Tips

Möt Karlie!

21 april, 2022

Varje gång jag har dom här byxorna får jag komplimanger. Ett par ”vanliga” svart byxor, det måste betyda att de verkligen ser bra ut, eller hur? Och jag kan meddela att de känns bra också. Filippa K modell Karlie i ullblandning. Jag valde storlek 40 på dessa, då sitter de ganska löst och härligt. Hade nog kunnat ha 38, och hade nog fått dom tightare och lite kortare då, men erfarenhet säger mig att det oftast både ser och känns bättre att gå upp än ner i storlek på gamla dar.

Så är ni på jakt efter en schysst svart kostymbralla är detta mitt tips.

På modell.
På mig.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tina 21 april, 2022 at 11:29

  Supersnygga!

 • Reply Annette 23 april, 2022 at 11:31

  En kanonbyxa!

 • Reply Tove 23 april, 2022 at 18:15

  Håller med!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.