Dagens

Onsdag

30 mars, 2022

Jag klagar inte, verkligen inte. Men det ska bli så skönt (sa jag verkligen det?) att gå till tandläkaren i morgon och förhoppningsvis få något bättre i munnen än den här gamla fastlimmade tanden. Känns verkligen konstigt och obehagligt, och jag är hela tiden rädd att göra något så att den lossnar igen. Håll gärna tummarna för att allt går bra.

Vit blus &Other Stories, manchesterbyxor Whyred, luddiga tofflor Inuikii

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply AnnaP 30 mars, 2022 at 13:08

  L.Y.C.K.A. T.I.L.L.! 🙂

 • Reply Marianne 30 mars, 2022 at 19:01

  Jag håller båda tummarna !

 • Reply Stefan 30 mars, 2022 at 20:22

  Jag håller också båda tummarna och ett stort lycka till!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.