Dagens

Måndag

28 mars, 2022

Föga anade jag är fotot togs att ca en halvtimme senare skulle jag sakna en framtand. Mitt i ett möte sa det *klock* och så kändes det jättekonstigt i munnen. Ena framtanden hade gått av! Storm i ett vattenglas, men jag blev i alla fall rätt chockad och vågade nästan inte titta efter i en spegel hur jag såg ut. Fick tag på en akuttid hos tandläkaren och åkte dit med min lilla tand. Hade munskydd på mig på väg från jobbet och dit. Inte av någon annan anledning än att jag inte vågade visa mig. Det är en rotfylld tand som blekts vid nåt tillfälle och som väl helt enkelt inte höll ihop längre. Tandläkaren satte tillfälligt tillbaka tanden med varning att den sitter löst. Det känns jättekonstigt i munnen, men jag har åtminstone ingen glugg.

Så nu ska det borras och fixas i veckor framöver. Ser ICKE fram emot det. Enda trösten är att när denna historia är över har jag förhoppningsvis en vitare och finare tand. Har tänkt att jag ska göra något åt den på grund av ful färg, och nu ser det ju ut att lösa sig. Synd att det kostar skjortan bara.

Top med tryck RIka, kostym Hope, sneakers Acne

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Christopher 29 mars, 2022 at 06:57

  Åhå, trist. Jag har av några gamla tänder också, men det får vara….

  /C.

  • Reply Linda K 29 mars, 2022 at 13:53

   men inte en framtand va? frånvaron av en sån syns ju rätt bra…

 • Reply AnnaP 30 mars, 2022 at 13:07

  Usch, stackare! Jag har också trasiga framtänder efter en cykelolycka. Min mardröm är att någon av dem ska gå av. Jo, de är ju lagade, men ändå – de kan ju lossna som sagt. Håller tummarna! PS funderade faktiskt på att boka en tid på studentdagen UTIFALL tanden skulle lossnat dagen innan, men jag gjorde det aldrig… 🙂

  • Reply Linda K 30 mars, 2022 at 14:17

   jag har tvångstankar om att jag ramlar och slår ut framtänderna… hoppas dom sitter ordenligt sen. Men bita i ett äpple vet jag inte om jag vågar igen?

   • Reply AnnaP 31 mars, 2022 at 17:25

    Nej, det rådet fick jag av tandläkaren – aldrig mera bita i ett helt äpple! Jag undviker detta särskilt och har övergått till klyftor… känns som en helt ok eftergift för att få behålla leendet.

    • Reply Linda K 1 april, 2022 at 20:18

     men verkligen! jag skär gärna äppelbitar med kniv och stoppar i mun om jag får behålla ett intakt leende 🙂

 • Reply Nettis 1 april, 2022 at 19:17

  Jag blev av med en framtand 1 år sedan, ganska exakt. Fick en snygg (om jag får säga det själv) plasttand och nu kan jag tom bita i äpple. Det håller!
  Det finns hopp 🙂

  • Reply Linda K 1 april, 2022 at 20:20

   åh vad skönt att höra! hoppas på samma här 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.