Djupa tankar Nytt

The ordinary

15 mars, 2022

En kollega erbjöd mig att ta över en produkt som hon testat men som hennes hud inte tyckt om. En syra! Jaha, säger ni. Argh syra!? säger jag. Jag är inte jättebevandrad i hudprodukter, och syra har jag inte närmat mig än. Låter otäckt. När jag varit på ansiktsbehandling har det nog förekommit men då är man ju i säkra händer.

Jag tog emot syran. Och ställde den hemma. Det har gått flera dagar. Jag har youtubat produkten för att få klarhet i hur den ska appliceras. Skjutit lite på det. Men så ikväll slog jag till. Rent ansikte. Två droppar i handflattan, gnugga händerna och klappa på i ansikte. Sen min vanliga kräm. Ska testa två gånger i veckan.

Känner just inget av den. Nu. I morgon har kanske hela mitt ansikte trätt bort?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.