Nytt

Stor och liten tyll

5 mars, 2022

Trogna läsare känner till min vurm för tyll. Jag bara älskar. Tyll. Så när den här furstliga mesh-topen med vidunderlig tyll dök upp i H&M:s Studio Collection upptäckte jag den såklart försent. Redan slutsåld. Som en torgen hund har jag därför hängt på H&M:s site för att vänta in returer. Först kom en XL. Äh vad fan, jag testar. Klickade hem. En dag eller så senare trillade en medium in. Högg den också. Kan man gissa att den är liten i storlek och att jag skulle behöva en large bara därför? Vi väntar väl med spänning.

PS! Jag har ett tillfälle där jag tänker mig ha den. Iiii.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne 6 mars, 2022 at 18:46

  Spännande!😀

 • Reply AnnaP 7 mars, 2022 at 08:48

  Wow, cool tröja! 🙂

  • Reply Linda K 7 mars, 2022 at 10:01

   ja hoppas den är lika cool på mig som på modellen! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.