Style by LindaK Tips

RSPV Paris – recension

27 februari, 2022

Jag fick en fråga om vad jag tycker om min RSPV Paris-väska, och här kommer svar! Denna fyndandes på LWL för några veckor sedan och jag har hunnit använda den en del. Farligt det där med fina väskor som ofta säljs till så trevliga priser just i den gruppen.

Jag har alltid tyckt att Marni Trunk bag är så fin, men priset är helt orimligt för mig. Den här kändes Marni. RSPV är också ganska pricy nya men min är som sagt ett secondhand-fynd.

Det jag gillar med väskan:

 • den är lagom storlek. Inte otymplig att bära med sig men inte heller så liten att det jag behöver inte får plats.
 • den är stilren och snygg. Svart skinn och två guldiga knappar. Ba.
 • den känns välgjord, bra kvalitet.
 • den har många fack, saker ligger på sin plats och far inte runt. Jag får utan problem plats med liten plånbok, almanacka (ja jag har pappersvariant!) eller pocket, glasögon, och diverse småjox.
 • den går att bära på flera sätt. Älskar det lilla handtaget på locket, mitt favoritsätt att bära den på. Remmen går att justera, den funkar crossbody och bara över axeln.
Fem fack närmare bestämt. Med olika bredd.

Det jag gillar mindre med väskan:

 • jag tror detta är en äldre modell än de som säljs nu. Till skillnad från nya modeller går locket på den här ända ner och jag kan tycka att det blir lite meckigt när hela locket liksom ska upp i fejset för att komma åt grejer.
 • den har många fack. För många? Ibland hittar jag nästan inte mina pinaler. Får väl bli mer strukturerad.
 • den är lite meckig att stänga. Man stänger genom att haka i på insidan av de guldiga knapparna. Ibland stängs de automatiskt, ibland får jag hålla på och kämpa för att de ska stängas. Fattar fortfarande inte riktigt hur jag ska göra.
 • Remmen sitter i locket vilket gör att det inte funkar så bra att ha väska hängande ”ostängd”, eftersom den då tippar och risken finns att grejer ramlar ut. Kanske inget problem, håll väskan stängd kvinna, men ni fattar…
Många är sätten den kan bäras på.
Ostängd väska.

Sammantaget är jag ändå mycket nöjd med denna väska. Det gäller bara att lära sig den. Tror att vi kan bli riktiga bästisar!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tove 28 februari, 2022 at 22:04

  Åh, TACK, för att du tog dig tid med detta! Precis detta jag undrat över, kring praktikaliteter och hur det funkar att öppna väskan etc, och som inte är möjligt att se på hemsidan, med stylade bilder. Konsumentupplysning at its best! Den är sååå fin. Kanske att jag också måste köpa en i cognac eller navy…

  • Reply Linda K 1 mars, 2022 at 07:50

   såååååå snyggt! det är verkligen en cool väska 😀 säg till om du behöver mer input!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.