Dagens

Söndag

20 februari, 2022

Hoppas er söndag har varit lika schysst som min. Allt i lugnets tecken. Svärföräldrarna kom förbi på förmiddagen och fikade det som fanns kvar av prinsesstårtan. Sen gick maken och jag ett varv runt sjön i strålande solsken. Lunchade och övningskörde med sonen. Vi svängde förbi Stadium-outleten i Arninge där jag fyndade en fleecetröja som jag klämde på förra helgen, avstod och sen inte kunde glömma. Kom hem, fixade med ditt och datt. Har nu satt mig tillrätta och kollar på The Sinner. Lugnt och härligt, va?

Grå kofta &Other Stories, svarta skinnjoggers H&M, loafers Eytys

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Stefan 20 februari, 2022 at 19:52

    Precis som en söndag ska vara.

  • Reply Matt Rand 21 februari, 2022 at 16:08

    Those leather joggers are cool

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.