Dagens

Fredag

18 februari, 2022

En dagens utan bild? Javisst. Idag har jag bara haft träningskläder på mig. Varit tämligen osnygg, ofixad och osminkad. Detta på grund av möten hela förmiddagen och sen direkt väg på lunchträning. Multifys. Låt mig berätta att jag troligtvis inte kommer att kunna gå normalt i morgon. Det var ungefär år sedan jag var med på ett konditionspass med hopp, och jag var precis HELT slut efteråt. Ryggen verkade dock inte ha några som helst problem med passet, vilket känns hoppfullt.

Trött i huvudet också. Så intensivt på jobbet nu. Emellanåt jobbas det i motvind, tur att jag har goa kollegor som peppar. Tur att det kommer en helg nu, när jag ska träffa mina bästa människor och fortsätta fira att jag är mitt i livet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.