Dagens

Onsdag

16 februari, 2022

Möte med vår byrå i eftermiddags. Så najs att komma in till stan (när det hade slutat regna också, jag hade sneakers!) och hinna kika lite i en butik eller två. Rodebjer revisited var en besvikelse, man ska ha tur för att fynda där. Eller så är jag bara på plats vid fel tillfällen?

Hade ett mycket bra möte där vi betade av en massa saker. Veckorna fram till ”grejen” som ska genomföras och som jag projektleder minskar i en rasande fart. Ska bli så kul, och SKÖNT när det är över. Det här med att vakna på nätterna och komma på att just ja det och det ska göras, samt att jobba över varje kväll behöver ju inte vara för evigt, känner jag.

Kritstrecksrandig skjorta och byxa H&M, sneakers Adidas

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tove 16 februari, 2022 at 20:16

  Åh, har du köpt en väska från det där franska märket RSVP? Jag har varit sugen på en sådan så länge. Kan inte du göra en liten recension…?

  • Reply Linda K 16 februari, 2022 at 21:46

   Hittade den till fint pris på LWL och kunde inte motstå. Absolut, recension kommer!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.