Djupa tankar

Tack och bock

4 februari, 2022

Tack för alla grattishälsningar! Värmer gott. Min födelsedag var härlig. Jag tänker att det var väl tur att jag var frisk den dagen och blev förkyld och lite febrig först dagen efter. Känner mig redan piggare, hemmatestet säger att det inte är covid men vad vet man? Tar en lugn helg och firar vidare nästa istället.

Jag funderar fram och tillbaka på bloggandets vara eller icke vara. Ibland är det givande, ibland känns det mer som en plikt. Jag känner att jag inte kan och vill vara så personlig och skriva om precis allt eftersom det finns alla möjliga läsare där ute. Och när jag inte kan vara spontan blir det inte heller så roligt att skriva, och säkert inte lika kul att läsa heller.

Funderar vidare ett tag till. God helg!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply AnnaP 4 februari, 2022 at 13:22

  Grattis i efterskott, även om jag redan grattat i annan socialt media 🙂 Jag förstår verkligen dina funderingar över bloggen. Så länge den ligger ute tycker jag så klart att den är väldigt trevlig att följa! Du inspirerar både med kläder och annat. Men full respekt för känslan av både måstet och utlämnande av det privata. Allt gott till dig när du funderar över beslutet! 🙂

  • Reply Linda K 8 februari, 2022 at 19:56

   tack så mycket, och tack snälla för fina ord! Det är sånt som gör att jag jag vill fortsätta 🙂

 • Reply Matt Rand 4 februari, 2022 at 15:21

  I think you can be private and still share things about life.

  Only you and family know the real you not strangers and sometimes weirdo’s.

  I liked the fashion thing you do and follow you for that.

  I understand some things have to be private and it takes time and effort to post everyday.

  I look forward to you r fashion posts ….thank you

  • Reply Linda K 8 februari, 2022 at 19:57

   thanks, appreciate it 🙂

 • Reply Agnetha 6 februari, 2022 at 10:57

  Jag uppskattar också dina inlägg och ser fram emot nästa uppdatering. Hoppas att du vill fortsätta, men var sak har ju sin tid, så det är ju bara du som vet vad som är rätt för dig. Men så länge du är här läser jag, och lyckas kommentera nån gång ibland iaf, om än antagligen för sällan. <3

  • Reply Linda K 8 februari, 2022 at 19:58

   tack vad fint att höra!

 • Reply Anki 7 februari, 2022 at 12:38

  JÄTTETRÅKIGT om du slutar blogga !
  Orkar inte läsa Influensers bloggar, känner inte igen mig i något de skriver eller gör. Det mesta verkar
  hela tiden gå ut på samarbete med olika företag, känns inte så äkta alla gånger.

  Tycker att du är spontan, härlig och bjuder på dig själv med en stor portion humor, dessutom har du bra
  klädsmak. Sluta inte blogga, jag skulle sakna dig jättemycket.

  • Reply Linda K 8 februari, 2022 at 19:58

   gulle dej, nej nu kan jag ju inte sluta. Det får bli lite blogg till 🙂

 • Reply Ewa 7 februari, 2022 at 14:55

  Skulle vara väldigt tråkigt har varit med sen carl var jätte liten .

  • Reply Linda K 8 februari, 2022 at 19:59

   vad kul att höra 🙂 ja den där lilla plutten som blir myndig om ett par månader…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.