Old-ish but stylish

2 februari

2 februari, 2022

För ett år sedan skrev jag:

Jag fotade loss när maken och sonen åt lunch. Dokumenterar hemmatillvaron i coronatider, typ. Åh! Suck! Jobbigt! Måste du? Dom himlade med ögonen och drog sig till minnes när jag fotade barnen tillsammans varje dag i ett år. Och DÄR föddes en idé. Jag fyller ju år i morgon. Vilket utmärkt datum att påbörja ett nytt fotoprojekt!

Jag tänker att jag bara ska fota med mobilen. Har ju en ny fin med bra kamera, så det ska inte vara några problem. Tema då? Ja inte min motsträviga familj i alla fall. Riktar nog hellre blicken mot mig själv. Fyller 49 och skulle tro att jag ålderskrisar så smått. Med krämpor, kropp och rynkor. Men håller i kläd- och skointresset med samma passion, om inte ökande med ålder? Kanske något på temat Linda on her way to 50 – old-ish but stylish?

Trot eller ej, men jag har tagit en bild varje dag hela året. Inga rafflande bilder, men från min vardag. Inte illa pinkat, om jag får säga det själv. Här kommer den sista. Sen får jag se hur det blir. Jag har fått en underbar ny kamera i födelsedagspresent, gissar att jag kommer att ägna mig åt den en hel del.

Här kommer den sista bilden i detta projekt:

Jag har velat se den här utställningen länge, Klippt ut och sparat en lapp för att komma ihåg. Och idag blev det äntligen av. Alternativ sekretess av Annika Elisabeth von Hausswolff, på Moderna museet. Mycket sevärd, enligt mig. Maken var halvimpad och menade att han skulle kunna göra sån konst (yeah right) men sen kollade vi också på utställningen om Sigurd Lewerentz på Arkitekturmuseum och var han imponerad minsann. Jag också faktiskt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Matt Rand 3 februari, 2022 at 09:59

    I turned 50 on January. i don’t care if people think I look silly in my designer jacket I love fashion.

    I used to follow you on flickr and was amazed by all the great clothes you have.

    Nice doggie in photo

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.