Old-ish but stylish

19 januari

19 januari, 2022

Härlig och marinerad i olja på väg i hissen ner från massagen. Jag tror jag skippar dusch ikväll, vill bara vara mjuk och insmord.

Min snälla snälla massörska sa till mig: Du har så fin kropp, Linda. Inte för smal, inte för stor – helt perfekt. Milde tid. Vad säger man? Tack. Värmer en småkrisande mitt-i-livet-kvinna (eller, mitt i livet har jag eventuellt redan passerat va?) även om jag inte håller med om det där perfekta riktigt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply matt 20 januari, 2022 at 08:30

  love the coat. I would scare masseuse if i took my top off. Too much Christmas food and wine

  • Reply Linda K 20 januari, 2022 at 13:13

   the coat is l-o-v-e-l-y

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.