Old-ish but stylish

15 januari

15 januari, 2022

Med rosor på kind nyss inkommen från promenad med maken innan det blev mörkt. Tidigare idag uträttade jag lite i mitt lilla centrum och köpte tulpaner. I centrum noterade jag att:

  • nu är H&M-butiken stängd. Inte för att jag handlade där så mycket men det känns ändå trist. Centrumet blir liksom inte roligare av att butiker försvinner.
  • Ida Sjöstedt-klänningen jag provade innan jul är nu nedsatt med 70 procent! Men, den är fortfarande inte speciellt billig (fatta nypris 6000 kronor) och jag kan inte komma på när den någonsin skulle komma till användning.
  • jag knatat iväg till centrumet helt ofixad. Inget smink, inte gjort någonting åt håret. Men snyggt klädd. Jag vet inte vad det säger om mig? Att jag är så trygg i mig själv att det inte spelar någon roll hur jag ser ut? Att jag är så gammal att jag inte bryr mig om sånt längre? Att jag bara är disträ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.