Old-ish but stylish

17 december

18 december, 2021

19-årig bröllopsdag! Ja, egentligen inte förrän på måndag, men vi firade lite i förskott på grund av ville se House of Gucci på Capitol och det var inte möjligt på dagen D. Och idag när huvudet är aningen trött av gårdagens bubbel och drink känns det skönt att det inte är tisdag.

En Charlie Chaplin intogs på liten charmig drinkbar vid St Eriksplan, och sen åt vi löjromspizza och drack bubbel tillsammans med Lady Gaga, Adam Driver och Al Pacino på Capitol. Filmen var lååång, men man får ändå älska den. En massa Gucci så klart. Adam Drivers bågar! Adam Driver själv!

Kom hem framåt midnatt, somnade till bullret av ett gäng tonåringar som kollade film i vardagsrummet. Härligt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.