Dagens

Tisdag

5 oktober, 2021

Ett i-landsproblem är också ett problem. Om än litet. Hör mitt: håret. I morse plattade jag luggen innan jag gick till jobbet. För jag cyklar ju inte längre (på grund av 1) trasig rygg och 2) brist på bra cykel). Rask promenad till bussen, vilket skulle kunna vara behagliga 20 minuter men som blir jobbiga eftersom jag jobbar upp sån värme att jag blir alldeles varm och svettig. Gissa vad som händer med håret då? Inte är det platt i alla fall. Man kunde tänka Men lockar är väl rart? Ja om dom är enade. Mina är helt ologiska och motarbetar varandra. Men nu är det som det är. Orkar liksom inte plattång på jobbet. Jag är inte 20 och desperat. Jag är snart 50 och accepterar mitt öde.

Randig skjorta Hope, byxor COS, stövletter Vagabond

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 5 oktober, 2021 at 10:48

  Finns det någon bra produkt som gör att håret håller sig efter rakt när det är fuktigt ute dvs varje dag hela hösten? Vad gör folk i tropikerna som vill ha platt hår? Mitt hår är som en barometer. Så fort det blir det minsta fuktigt växer det i volym och jag får korkskruvar i nacken. Håret ovanpå förblir rakt. Liiiite konstig frisyr. Tur att jag inte heller är 20 längre utan kan acceptera mitt öde.

  • Reply Linda K 5 oktober, 2021 at 20:10

   jag vet inte om en sådan produkt existerar? ha ha ja visst är det knäppt att håret inte kan bestämma sig 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.